2009. november 3., kedd

fortuna gyors szekere

a rejtvenyre beerkezett harom megfejtes mindegyiket hejesnek iteltuk,mert mi sem tudtunk donteni.a bufes bacsi azt mondta,hogy a britannica hungaricanak ne higyjunk,es o biztos forrasbol tudja,hogy hattal tobben beszelik a telugut,de ezt nem fogadtuk el perdontonek.
legkozelebb konkretabbak leszunk.
igy egy rendkivul izgalmas sorsolas utan, mej egy hivatalos kaveautomata jelenleteben tortent, a nagyon ertekes indiai salat, -mej alig volt leertekelve-, Irenke nevu olvasonk nyert meg.
ovasnak heje nincs.
gratulalunk.
az ajandekot a kolibri pinceben adjuk at unnepejes keretek es konnyu sorok kozt.

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm édesanyámnak, és itt ragadnám meg az alkalmat, h elmondjam, hogy én még ezelőtt soha de soha semmi de semmit nem nyertem az égvilágon, ezért most nagyon izgatott vagyok!

    VálaszTörlés
  2. Ahogy Rabindranath Tagore írja Tehén a trapézon című gyönyörű kötetében: "A szépség édes nekünk, mert egyazon mulandó dallamra táncol az életünkkel. A tudás drága nekünk, mert sohasem tudjuk kiteljesíteni. Minden eldőlt és elvégeztetett az örökkévaló Égben." Ennek szellemében elengedem a győzelem megtapasztalására irányuló esendő emberi vágyam, és nem óvok, PEDIG CSAK ÉN ÍRTAM EGYEDÜL A TELUGUUUUUT!!!
    UI: nem is mondtad, Magas, hogy távmunkában étlapírásban utazol. A Keleti Életmódcenterben egész héten az volt kiírva a táblára: petrezsejemleves kapható.

    VálaszTörlés
  3. igen,de egyik hejen telugu volt,a masaikon meg bengali.es egyik sem a wikipedia volt.most mit csinaljak,szar volt a kerdes.egyebkent is leerekelt salat vettunk.nem egy nagy szam.

    VálaszTörlés
  4. hogy itten már egy leértékelt sálat se lehet - csalás ide vagy oda - jóízűen megnyerni...

    VálaszTörlés
  5. tekerd a nyakad köré. jó szorosan!!!!

    VálaszTörlés