2009. október 28., szerda

rejtveny

kedves embrek,

rajottunk,hogyan kell valaszolni a kommentekre,ugyhogy kis kesessel, mindenrol lecsuszva megtettuk.
kovetkezo rejtvenyunk hejes megfejtoi kozott egy szep indiai salat sorsolunk ki.
gondolom nok jelentkeznek majd tobben,de felhivom ferfitarsaim figyelmet a kozelgo karacsonyra es a nagyikra.
tehat: mejik nyelvet beszelik a masodik legtobben indiaban?
bekuldesi hatarido oktober 31.
a hejes megfejtok kozul becsszora elfogulatlanul egy kalapbol mi huzzuk ki a nyertest.

9 megjegyzés:

  1. Mint az ENSZ égisze alá tartozó Kvízkérdésügyi Világszervezet (UNIQQF) önkéntes főtitkára szeretném megjegyezni, hogy a mértékadó források áttanulmányozása után egyértelműen kijelenthető: a feltett kérdésre nincs adekvát válasz, mivel olyik szerkesztő a telugura, mégolyikabb a bengálira, legolyikabb pedig az angolra esküszik. Utóbbit ugyan erősen kétlem, de mindegy is, mivel ha netán nem én nyernék, fentiekre hivatkozva óvni fogok és panaszt teszek a Szerencsejáték Felügyeletnél. Egyúttal jelezném, hogy nejem sálban a nem túl élénk színeket kedveli, de gyermekemnek jöhet hellókittis vagy ganésás is.

    VálaszTörlés
  2. na jo.mi a telugut tudtuk,de megneztuk a mashol es ott bengali volt.ugyhogy harom hejes megfejto kozul kisorsoljuk a gyoztest,amint szerzunk egy sapkat.

    VálaszTörlés
  3. Annyira tudtam, hogy kamu. Zsolti, teljesen kicsinálsz. Angolt akartam írni, de nem mertem, mert a szari ugye a világon a legokosabb, már két gyereke is van és motorral jár, ő mindent tud és ő mást írt. Erre meg kiderül, hogy azt sem tudod, hogy teleguru, vagy román.

    VálaszTörlés
  4. aangolt?
    ket hejen neztem,ott telugu volt.es egyik sem a fules rejtvenyujsag volt.
    erre egy tanultabb kollega talal bengali hivatkozast,es jogosan el kellett fogadni azt is.szar volt a kerdes.bocs.legkozelebb konkretabbak leszunk es legszennyezettsegi adatokat fogunk kerdezni.

    VálaszTörlés
  5. Kaleshwaram Vijayanagara Andhra Pradesh. Nannaya Barnhatsoky. Ez teluguul annyit tesz, sose higgyél a wikipédiának, mer szart se ér.

    VálaszTörlés
  6. neem wikipedia volt. indiai fules kalendarium.
    a sorsolason mindharom bekuldo reszt vett aki valamejiket tippelte.a dobogo is szepen csillog

    VálaszTörlés